Fundraiser-pris til SoldaterRekreation

tirs. 8. sept. 2015"Det er et utroligt flot resultat. KFUMs Soldatermission har fået involveret lokalområdet og formået at give den lokale afdeling stort råderum. Det er et forholdsvis nyt område i Danmark, der er brug for at indsamle til. Det er flot, at det lykkedes."

"Det er unægteligt en usædvanlig situation for en NGO at skulle sige nej tak til penge, særligt når man har nået et så ambitiøst mål."


Kilde: kfums-soldatermission.dk.Baggrund:
tirs. 1. sept. 2015: Overskud går til soldaterhjem
man. 5. jan. 2015: Hæder til soldaterhjemsledere
tirs. 23. dec. 2014: Fantastisk julegave
ons. 17. dec. 2014: Seks mio til veteraner i Varde og Høvelte
ons. 17. dec. 2014: Ikke helt nok til veteran-byggeri
man. 25. aug. 2014: Vil oprette veteranhjem i Varde
tirs. 12. aug. 2014: Minister glad for soldaterhjemsbyggeri
tirs. 24. dec. 2013: Soldaterhjem vil bygge fløj til rekreation

Mens byggeriet af KFUMs SoldaterRekreation i Varde er i fuld gang, er fundraisingen af projektet blevet bemærket for det flotte indsamlingsresultat.

På Fundraisingskonferencen i København d. 8. september 2015 fik KFUMs Soldatermission tildelt juryens ærespris. Konferencen er tilrettelagt af Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation (ISOBRO).

     Kåringen skete med følgende begrundelse:
     - Det er et utroligt flot resultat. KFUMs Soldatermission har fået involveret lokalområdet og formået at give den lokale afdeling stort råderum. Det er et forholdsvis nyt område i Danmark, der er brug for at indsamle til. Det er flot, at det lykkedes. Det er unægteligt en usædvanlig situation for en NGO at skulle sige nej tak til penge, særligt når man har nået et så ambitiøst mål.

Måtte sige nej tak
     Lokalt har der blandt andet været afholdt støttekoncert, hvor overskuddet er gået til etablering af KFUMs SoldaterRekreation i Varde.
     Den flotte lokale opbakning har stor betydning for tilsagn fra de større fonde, hvor det også er lykkedes at få støtte over al forventning.
     Flere ansøgninger har været ude samtidig, og der kom tilsagn på støtte om i alt 18 mio. kr. til KFUMs SoldaterRekreation i Varde.
     Det er flere penge end projektet kostede, og KFUMs Soldatermission har derfor måtte sige pænt "nej tak" til midler, der ikke har været brug for til projektet i Varde.

Flot anerkendelse
     - Det er en flot anderkendelse af hele KFUMs Soldatermissions indsats for veteraner, fortæller generalsekretær Per Møller Henriksen, der sammen med lederparret Pia og Ivan Ælmholdt har fungeret som projektledere.
     Det er tre år siden KFUMs SoldaterRekreation blev indviet i Holstebro som det første sted i landet.
     Siden er SoldaterRekreation etableret ved Ålborg, i Nordsjælland samt i Fredericia.
     - KFUMs Soldatermission er hjulpet godt på vej af den relevante medieopmærksomhed, der har været omkring vore veteraner. Men samtidig har vi fået stor opbakning til større fokus på veteraner fra de 10.000 soldatervenner, der støtter KFUMs Soldatermission. Det har stor betydning, når vi henvender os til fonde for sammen at kunne skabe bedre rammer for vore veteraner, lyder det uddybende fra Per Møller Henriksen, der modtog prisen på vegne af KFUMs Soldatermission.

Læs mere om fundraisingpriserne.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5657-Varde-Kaserne--fundraiser-pris-til-soldaterrekreation.htm.

Tweet