Snart marcherer værnepligtige gennem Varde


 

fre. 6. febr. 2015


Kilde: vardekommune.dk.


Bag initiativet, der skal fokusere mere på Varde som garnisionsby, står en gruppe af repræsentanter for Varde Kommune, Varde Kaserne med Hærens Efterretningscenter og Hærens Sergentskole, Varde Handel og Erhvervsudvikling Pro Varde.


Nye værnepligtige soldater fra Varde Kaserne vil den 27. marts marchere gennem byen. Initiativet bliver en fast tradition og er en del af et samarbejde mellem Varde Kommune og Varde Kaserne.

Fredag den 27. marts klokken 13.00 marcherer de nye værnepligtige fra Varde Kaserne gennem Varde by.
     Undervejs kommer de forbi Torvet. Og efter ca. 35 minutter når soldaterne frem til Smedeværkstedet ved Varde Artillerimuseum, hvor de bydes velkommen af borgmester Erik Buhl.
     På Smedeværkstedet i Varde vil borgmesteren tage imod de nye værnepligtige:
     - Jeg ser frem til at møde de nye værnepligtige. Og så vil jeg fortælle dem, at vi er glade for at have dem i byen, siger borgmester Erik Buhl.

Varde er garnisionsby
     Når soldaterne marcherer gennem byen, er det samtidigt et billede på den gode kontakt, der er mellem Varde Kommune og Varde Kaserne.
     Arrangementet er et af de initiativer, der skal være med til at sætte fokus på, at Varde er en garnisionsby. Blandt andre initiativer er fx et velkomsthæfte til soldaterne, hvor de kan lære mere om områdets fritidstilbud og indkøbsmuligheder.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5375-Varde-Kaserne--snart-marcherer-vaernepligtige-gennem-varde.htm.

Tweet