Ombygning af køkken er i fuld gang


 

tors. 22. jan. 2015


Kilde: kfums-soldaterhjem.dk.Baggrund:
tirs. 23. dec. 2014: Fantastisk julegave
ons. 17. dec. 2014: Seks mio til veteraner i Varde og Høvelte
ons. 17. dec. 2014: Ikke helt nok til veteran-byggeri

KFUMs Soldaterhjem i Varde er ved at få nyt køkken i forbindelse med det kommende byggeri af SoldaterRekreationsboliger.

På KFUMs Soldaterhjem i Varde er december og januar nogle lidt mere stille måneder end de øvrige. Til februar kommer der igen værnepligtige, der fylder godt op på KFUMs Soldaterhjem.
     De stille måneder er dog ikke stille denne gang. I december og januar har der været fuld knald på at få nyt køkken på KFUMs Soldaterhjem. Køkkenet har trængt til en udskiftning i flere år, og der er derfor stor tilfredshed med, at det nu sker. I den kommende weekend sættes inventar ind, og planen er, at køkkenet er fuldt funktionsdygtig til det kommende hold værnepligtige entrerer først i februar.
     Det nye køkken er en del af en større ombygning på KFUMs Soldaterhjem i Varde. Til marts går byggeri af 7 nye et-værelses rekreationslejligheder i gang. Hele KFUMs Soldaterhjem i Varde bliver således målrettet veteraner, værnepligtige, sergentelever og fast personel, der alle har til huse på kasernen lige overfor.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5363-Varde-Kaserne--ombygning-af-koekken-er-i-fuld-gang.htm.

Tweet