Hæder til soldaterhjemsledereman. 5. jan. 2015


Kilde: HEC på Facebook.


tirs. 23. dec. 2014: Fantastisk julegave
man. 13. okt. 2014: Soldater mister idealismen under udsendelse
man. 25. aug. 2014: Vil oprette veteranhjem i Varde
tirs. 3. juni 2014: Cykelprojekt for PTSD-ramte veteraner

Ved nytårsarolen blev Danske Banks Jubilæumsgratiale overrakt til lederne af KFUM's soldatermission i Varde.

Det skete med denne motivation:
     "Pia og Ivan Ælmholdt har gennem deres mangeårige store arbejde for at yde den bedst mulige støtte til soldaterne og deres pårørende bragt KFUM soldaterhjem i Varde op på et endog meget højt niveau.
     Især Pia og Ivans empatiske tilgang til soldaterne og deres pårørende samt deres imødekommenhed overfor alle har skabt stor respekt.
     Pia og Ivan har med soldaterhjemmet skabt et særdeles populært og afvekslende frirum både for frokost og aftensmad men også adspredelse, ro og fordybelse, som mange soldater sætter stor pris på.
     Dette suppleres på meget fin vis med støttende samtaler om de emner, der af og til trykker både i soldaterlivet og på hjemmefronten.
     Når soldaterfamilierne i lange perioder under udsendelser til internationale missioner lever adskilt og efterfølgende igen skal leve sammen, kan der ligeledes være behov for støtte og rådgivning.
     Også her har Pia og Ivan vist deres værd ved at uddanne sig i parterapi, som kan ydes såvel forud for udsendelsen som efter hjemkomst.
     Hertil kommer støtte til de, der desværre har pådraget sig psykiske skader efter en udsendelse, og som har svært ved at komme videre samt vælge mellem de efterhånden mange forskellige støttetilbud.
     Senest har cykelture med veteranerne vist sig at være endnu et succesfuldt initiativ fra Pia og Ivan.
     Det er dog ikke alene på soldaterhjemmet, at Pia og Ivan gør en positiv forskel. De er også meget synlige på kasernen, ligesom deres KFUM vogn er en kærkommen gæst på øvelsespladsen og skydebanen, hvor soldaterne har mulighed for at få lidt varmt at drikke og spise eller lidt til den søde tand.
     Sammenfattende fremstår Pia og Ivan som to meget empatiske personer, der udstråler stor varme, hjælpsomhed og hjerterum. Deres hjerter brænder for at hjælpe dem, som på den ene eller anden måde har behov for støtte. Hos Pia og Ivan går man aldrig forgæves.
     De er således meget værdige som modtagere af Danske Banks Jubilæumsgratiale 2015.
     Stort tillykke med gratialet og æren - det er velfortjent - samt held og lykke fremover for jer, jeres famile og KFUM soldatermissionens virke i såvel Danmark som udlandet.
     Tak for jeres store indsats.

Nytårsparolen i dag var for ansatte ved Hærens Efterretningscenter. Oberst Birger Mejlholm gennemgik året 2014, og lagde rammer og tyngde for indsatsen ved Hærens Efterretningscenter i 2015.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5326-HEC-Haerens-Efterretningscenter--haeder-til-soldaterhjemsledere.htm.

Tweet