Natteravne og børn på hospitalet


Pengene blev overrakt til glade og rørte repræsentanter i Sergentmessen på Varde Kaserne.

man. 24. nov. 2014"Vi er som hold glade for at kunne støtte op om hjælpen til børn og unge."

Kilde: HEC på Facebook.Mere om KFOR 30B:
man. 11. aug. 2014: Tilbage i Danmark
lør. 28. juni 2014: Nyhedsbrev, KFOR hold 30B
tirs. 1. april 2014: Soldater klar til udsendelse

Under KFOR30B's udsendelse til Kosovo gennemførte holdet DANCON MARCH, og overskuddet fra messen blev fredag givet til to godgørende formål.

KFOR30B' soldater havde valgt to modtagere at støtte, hver med 10.000 kr.: Børne og Unge-afdelingen på Sydvestjysk Sygehus, der bruger donationen på et TV i venteområdet. Og Natteravnene i Varde, der bruger pengene på bolsjer, der deles ud til unge mennesker i natten.
     - Vi er som hold glade for at kunne støtte op om hjælpen til børn og unge. Det gælder både dem der har kontakt med sygehusvæsenet og dem der bevæger sig rundt i Vardes natteliv, udtaler chefen for KFOR30B, kaptajn Jesper Tjørnelund, til HEC på Facebook.

Tre-måneders arrangement
     Overrækkelsen af donationerne skete ved KFOR30B's 3-måneders arrangement.
     Arrangementet er en fast del af udsendte enheders hjemkomst og giver soldaterne mulighed for at bearbejde oplevelserne - og udveksle gode minder og historier.

March i Kosovo
     DANCON MARCH er en fast tradition for danske soldater, udsendt til verdens brændpunkter, og gennemføres af det danske kontingent for alle de soldater, der er i det pågældende missionsområde.
     Marchen er typisk 25 km. I Kosovo er det blevet tradition at deltagerne, udover de 25 km, får mulighed for at prøve sig selv af på en såkaldt dobbelt DANCON - dvs. 50 km march i bjergrigt terræn.
     På marchen deltog over 1.100 danske og udenlandske soldater.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5286-Mission--natteravne-og-boern-paa-hospitalet.htm.

Tweet