Militær fysisk træning i Region Syd


Træningsvejleder Christina Hedegård.

man. 20. okt. 2014"Jeg vil skabe konsensus på tværs af alle niveauer og skabe brede rammer til udførelse af militær fysisk træning."

Kilde: HEC på Facebook.


CV
   1999 - 2007: TGR.
   2002: HQ DOBOJ, SFOR hold 13.
   2011 - 2013: Idrætsleder ved JDR
   2014: Træningsvejleder Region Syd
  
   Kontakt
   - FSU-CFI220
   - Tlf. 50857158.Baggrund:
tirs. 4. nov. 2014: IVG 60 år i dag: Militær idræt er presset
ons. 23. jan. 2013: Idrætsleder modtager gratiale
tirs. 2. dec. 2008: Igen en idrætsleder på kasernen
tors. 27. nov. 2008: Idrætsledere på spring

Siden nytår har fysiske trænere kunnet trække på træningsvejleder Christina Hedegård, der har en koordinerende rolle i Region Syd. Kontoret er på Varde Kaserne.

- Mine opgaver er mange og mangfoldige. Jeg er vejleder, rådgiver og supervisor for de militære fysiske trænere, siger hun til HEC' Facebook-side.
     Hun dækker hele Region Syd og løser opgaver for Varde, Oksbøl, Skrydstrup, Fredericia og Haderslev kaserner. Det er en koordinerende rolle på tværs af alle de Militære Fysiske Trænere (MFT), samt på tværs af forskellige myndigheder.
     På Varde Kaserne er der oprettet et MFT udvalg, der tager aktion på områder omhandlende militær fysisk træning.

Mål: Mere og bedre militær fysisk træning
     Efter et lille år i jobbet er hun klar på sine langsigtede mål: At øge udbredelsen af militær fysisk træning, og skabe et sparringsnetværk til fordel for de Militære Fysiske Trænere.
     - Jeg vil skabe konsensus på tværs af alle niveauer og skabe brede rammer til udførelse af militær fysisk træning.

Erfaren idrætsleder

     Organisatorisk hører træningsvejlederen til hos Center for Idræt, CFI, der hører under Forsvarets Sundhedstjeneste, FSU.
     FSU ligger på Sjælland, så Christina Hedegård har til dagligt kontor i bygning 2 på chefgangen ved Hærens Efterretningscenter, HEC. Her kan hun som regel træffes, når hun ikke er i marken.
     Christina Hedegård begyndte arbejdet som træningsvejleder 1. jan. 2014. Hun har før gjort tjeneste som soldat ved Telegrafregimentet, som idrætsleder ved JDR og har en udsendelse til Hovedkvarteret i DOBOJ bag sig.
     Det har givet en stor erfaring og ballast i det militære system, så hun er rustet til at hjælpe med den daglige dialog og forståelse af det militære systems kringlede kroge.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5237-Varde-Kaserne--militaer-fysisk-traening-i-region-syd.htm.

Tweet