Jobfest hos håndværkere

tirs. 24. dec. 2013


Vinterfyringer er udgået for mange lokale håndværkere, der pukler det bedste, de har lært på Varde Kaserne, som bygger om for et tocifret millionbeløb.

Det skriver JydskeVesten.
     En af de lokale virksomheder, som nyder godt af de omfattende ombygninger, er Max Mathiesen & Søn fra Varde, der har otte mand på kasernen og har kunnet undgå vinterfyringer.
     Hos Teknik Gruppen i Varde har man måtte ansætte 15 nye medarbejdere, så de i dag er 45 ansatte. Firmaet har tralvt: 16 elektrikere går på kasernen og otte mand på bygning af den ny psykiatri i Esbjerg.
     Fremover vil der i perioder være godt 1.000 mand på kasernen. Det i sig selv giver mere slidtage - og arbejde til de lokale håndværkere.

Behov for byggeri nu
     Varde Kaserne blev taget i brug den 23. oktober 1953. Der er 40.000 kvadratmeter byggeri. Den 1. marts skal alle ombygninger være færdige til Hærens Efterretningscenter, mens alt skal være klar den 1. april, når Hærens Sergentskole rykker ind.
     De omfattende ombygninger fortages i vid udstrækning af lokale firmaer, der i forvejen har indgået rammeaftaler med Forsvaret.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4753-Varde-Kaserne--jobfest-hos-haandvaerkere.htm.

Tweet