Fogh bliver lobbyist

tors. 25. juni 2015"Han skal rådgive både private og offentlige kunder for os. Han har et værdifuldt netværk, og han kender både dem, der køber, og dem, der sælger, og det er noget, vi har brug for i vores netværk."

Den tidligere statsminister og NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen skal hjælpe rådgivningsgiganten Boston Consulting Group med blandt andet at få flere forsvarsministerier og våben-producenter på kundelisten.

Anders Fogh Rasmussen tager et nyt, stort skridt i sin karriere som rådgiver efter tiden som NATOs generalsekretær. Han er netop blevet hyret som ny, fast seniorråd giver af et af verdens største konsulentfirmaer Boston Consulting Group (BCG). Det skriver Berlingske Business.
     Samtidig fortsætter den tidligere Venstre-statsminister med at drive sit eget konsulentfirma, Rasmussen Global, som han stiftede sidste efterår, da han stoppede i NATO.

Anders Fogh Rasmussen får til opgave at hjælpe BCG med at sætte yderligere fart på konsulentfirmaets strategi om at få fat i flere offentlige kunder - et område, hvor BCG har haltet efter sin globale ærkerival, McKinsey.
     Fogh får ifølge Lars Fæste, der er nordisk chef og medlem af den globale topledelse i BCG, til opgave at være med til at tiltrække flere offentlige kunder, herunder forsvarsministerier og private producenter af forsvarsmateriel så som producenter af våben, jagerfly og pansrede køretøjer.
     - Anders Fogh Rasmussen skal primært arbejde internationalt, og han skal hjælpe os med reformarbejde for forsvarsministerier og private selskaber inden for forsvarsindustrien, og der er han jo mildest talt kvalificeret til opgaven. Han har reformeret NATO, og det har givet ham en stor stjerne i udlandet, siger Lars Fæste og tilføjer:
     - Han skal rådgive både private og offentlige kunder for os. Han har et værdifuldt netværk, og han kender både dem, der køber, og dem, der sælger, og det er noget, vi har brug for i vores netværk.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5574-Industri--fogh-bliver-lobbyist.htm.

Tweet