Hæren mangler konstabler og korporalertors. 18. juni 2015"HKKF har længe påpeget, at det er uholdbart, at der mangler så mange kolleger. Vi har bedt både hærstaben og værnsfælles kommando om en plan for, hvad man vil gøre for at tiltrække flere ansatte."

Der mangler op mod 300 konstabler og korporaler i hæren, og derfor har mange medlemmer alt for travlt. HKKF presser på, for at der bliver ansat flere - og du kan også hjælpe, hvis du kender en tidligere kollega, der gerne vil tilbage.

Kender du en kollega, der har forladt forsvaret, men overvejer igen at arbejde i hæren? Så er der gode chancer netop nu, hvis han eller hun har gennemført hærens reaktionsuddannelse.
     HKKF har nemlig foreslået hærstaben at gøre en ekstra indsats for at invitere tidligere ansatte konstabler og korporaler ind i hæren igen. Årsagen er enkel: Der mangler op mod 300 kolleger, og det giver travlhed mange steder.
     - HKKF har længe påpeget, at det er uholdbart, at der mangler så mange kolleger. Vi har bedt både hærstaben og værnsfælles kommando om en plan for, hvad man vil gøre for at tiltrække flere ansatte. Nu har HKKF foreslået, at vi i samarbejde med hærstaben gør det lettere for tidligere ansatte at få et overblik over jobmulighederne i hæren, siger HKKFs formand Flemming Vinther
     Helt konkret kan du nedenfor finde kontaktpersoner ved myndigheder i hele landet, som kan fortælle mere om de lokale jobmuligheder. Kender du en tidligere kollega, som overvejer at søge ind i hæren igen, håber Flemming Vinther, at du vil opfordre ham eller hende til at gøre det nu:
     - HKKFs a-kasse fortæller selvfølgelig vores ledige medlemmer om muligheden for at søge ind i hæren igen, men derudover er HKKFs medlemmer jo allerede ansat i hæren. Derfor håber jeg, at medlemmerne vil være med til at sprede informationerne om, at der er job at få netop nu og også gerne dele kontaktinformationerne. På den måde håber jeg, at vi kan blive lidt flere til at løfte de mange opgaver.

Få mere at vide
  forsvaret.dk/job kan du læse om de stillinger, der er slået op netop nu.
   Få mere at vide om jobmuligheder lokalt hos kontaktpersonerne:
   Jydske Dragonregiment, Holstebro: Leif Hjørringgaard, tlf. 7282 3013
   Ingeniørregimentet, Skive: Henrik Schultz, tlf. 7282 5071
   Trænregimentet, Aalborg/Vordingborg: Ole Vindbæk, tlf. 7283 6033
   Telegrafregimentet, Haderslev/Fredericia: Kenneth Barasinski, tlf. 7282 6124
   Hærens Kamp- og Ildstøttecenter, Oksbøl: Peter Bruun Hansen, tlf. 7267 6032
   Hærens Efterretningscenter, Varde: Leif Nowak, tlf. 7282 9011
   Gardehusarregimentet, Bornholm: Henning Andersen, tlf. 5690 1302
   Gardehusarregimentet, Slagelse: Per Ourø, tlf. 5855 6014
   Den Kongelige Livgarde, Høvelte: Peter Ostenfeldt, tlf. 4599 4103

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5566-Haeren-foresatte-myndigheder--haeren-mangler-konstabler-og-korporaler.htm.

Tweet