Værnsfælles E-seminar

man. 17. nov. 2014


Kilde: HEC på Facebook.


I dag gennemførte Hærstaben, på vegne af den Værnsfælles Forsvarskommando, et efterretningsseminar ved Hærens Efterretningscenter.

Formålet med seminaret var at udvide det efterretningsmæssige samarbejde, og styrke Forsvarets evne til at gennemføre målrettet, effektiv og rettidig efterretningsvirksomhed til støtte for såvel planlægning, som gennemførelse af Forsvarets operationer.
     Deltagere fra en lang række af Forsvarets myndigheder og kapaciteter deltog i seminaret, som udover et fagligt udbytte også giver deltagerne et netværk til brug for det fremtidige arbejde.

Vi spurgte et par af deltagerne om oplevelse af seminaret:
     Søren: "Jeg er særdeles glad for det netværk jeg får ved at mødes på denne måde jævnligt og på tværs af enhederne. En af sideeffekterne denne gang er at møde den nye enhed HEC."
     Jesper og Per: "Det er det meget interessant at få sat en ny vinkel på - nemlig den operative del af E-tjenesten. Vi har begge været med før. Vi er meget tilfredse og har helt klart fået en masse ud af seminaret."
     William: "Jeg kan tydeligt se en forskel på seminaret nu og første gang jeg var på det. Nu er det positivt at se så mange deltagere som engageret og professionelt bidrager med emnet på tværs af vores værn."

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/5275-HEC-Haerens-Efterretningscenter--vaernsfaelles-e-seminar.htm.

Tweet