165 job er væk om to måneder

man. 3. febr. 2014


Kilde: jv.dk.Baggrund:
tirs. 17. sept. 2013: Forenede Service vandt ikke

Sønderborg Kaserne: Enkelte kender stadig ikke deres fremtid: Kørelærere og folk ansat til vedligeholdelse.

En del soldater er allerede flyttet til Varde. Når Sønderborg Kaserne lukker 4. april, forsvinder 165 statslige job i forsvaret fra Sønderborg.
     En del af de civilt ansatte på kasernen har også fået tilbudt at flytte med til Varde eller andre steder i landet. Den lille håndfuld ansatte på kasernens køreskole kender stadig ikke deres fremtid. Hører de andet, så starter de undervisning i Varde fra 28. april.

Tomgangsdrift: Ingen forfald
     Tre personer er ansat til at holde kasernens udendørsarealer og bygninger. De overgår fra 1. marts til ISS, som overtager alle de jobs, der hidtil har hørt under Forsvarets Bygnings og Etablissementstjeneste i Jylland og på Fyn. Deres fremtid er uvis.
     Ifl. Forsvarets Bygnings og Etablissementstjeneste skal Sønderborg Kaserne overgå til tomgangsdrift: Bygningerne vil ikke få lov at forfalde - om det kræver tilstedeværelse af en eller flere ansatte på fuld tid er endnu ikke afgjort.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4748-HSGS---Haerens-Sergentskole--165-job-er-vaek-om-to-maaneder.htm.

Tweet