Mindelegat for stor indsats"En loyal, ansvarsbevidst, engageret og faglig kompetent officer."
Major Carsten Heilmann Petersen 

man. 6. jan. 2014


Ritmester L. Klubien og hustru fru Thyra Jahnsen legat
  Læs mere, herunder andre modtagere.


En bemærkelsesværdig konstant stor indsats fra major Carsten Heilmann Petersen førte til hædring med et legat.

I forbindelse med nytårsparolen på Varde Kaserne modtog major Carsten Heilmann Petersen fra Staben i Danske Artilleriregiment Ritmester L. Klubien og hustru fru Thyra Jahnsen legat til minde om løjtnant Ludvig Klubien 2014.
     Legatet på 1.000 kroner blev overrakt af oberst og regimentschef Birger Mejlholm fra Danske Artilleriregiment, der blandt andet begrundede valget med følgende:
     - Major Carsten Heilmann Petersen yder konstant en bemærkelsesværdig stor indsats i sit virke som sektionschef og sagsbehandler i staben ved Danske Artilleriregiment. Den seneste periode oven i købet med markant større belastning, idet majoren ved siden af sine faste opgaver har varetaget opgaven som sekretær i projektarbejdet med etablering af Hærens Efterretningscenter. Dette projektarbejde er håndteret på meget tilfredsstillende vis, hvor majoren har været garant for rettidig aflevering af produkter i den krævede kvalitet. Sammenfattende fremstår Major Carsten Heilmann Petersen som en loyal, ansvarsbevidst, engageret og faglig kompetent officer.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4742-Danske-Artilleriregiment-DAR--mindelegat-for-stor-indsats.htm.

Tweet