Velkomstbrev"Ligeledes vægter jeg, at man gør det man siger og man siger det man gør. Dette skaber efter min overbevisning troværdighed og gennemsigtighed i ens beslutninger og ikke mindst minimerer det misforståelser og kommunikationsfejl."
Kaptajn J.B. Lindholm, chef for HBU ved DAR. (Arkivfoto.) Læs mere om ham i 2011-link efter artiklen. 

tirs. 21. jan. 2014Baggrund:
søn. 1. dec. 2013: Chefskifte
søn. 4. dec. 2011: Vi leder personer
tors. 1. dec. 2011: Årets personaleleder 2011
tors. 1. dec. 2011: Årets personaleleder i staten 2011 er kåret!

Allerede fra dag et bliver de nye på basisuddannelsen vurderet, skriver deres chef, som bl.a. lægger stor vægt på gode relationer mellem mennesker samt professionalisme. Læs her hans velkomstbrev.

Kaptajn J.B. Lindholm, chef for HBU ved DAR, skriver på enhedens Facebook-side:

"Til: Værnepligtige hold februar 2014

Jeg vil, som din kommende chef, indledningsvis byde dig velkommen til Hærens Basisuddannelse (HBU) ved Danske Artilleriregiment i Varde.
     Du kommer til at gå en spændende og udfordrende tid i møde, som uden tvivl vil præge dig resten af dit liv om end det er i rammen af Forsvaret eller udenfor.
     Der møder sammen med dig d. 3. februar omkring 180 værnepligtige, som skal gennemføre HBU. På mødedagen vil der blive gennemført en løbetest. Det er derfor vigtigt, at du husker løbetøj og sko.

Min hensigt er at uddanne de bedst mulige værnepligtige (VPL) og dermed skabe et solidt grundlag for at hverve de rigtige VPL både til Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse (HRU) og til at indtræde på Sergentskole, samt at uddanne VPL til at kunne indgå i Totalforsvaret.
     Det betyder, at du allerede fra dag ét vil blive vurderet og ganske tidligt i forløbet vil vi have udvalgt de rette soldater til at indtræde på Sergentskolen. Det betyder, at du også fra dag ét skal udvise gåpåmod, være motiveret og have kampviljen til at få ellers meget udfordrende problemstillinger til at lykkedes.

Min overbevisning både som chef og privatperson, er at de bedste resultater skabes gennem relationer til andre mennesker, underforstået at den måde man behandler sit personel på, skal være saglig, værdig og med gensidig respekt for det enkelte individ. Jeg vægter dermed gensidig respekt, forståelse for individets rolle og behov, samt professionalisme højt. Jeg er overbevist om, at dette vil give en bedre opgaveløsning på alle niveauer i vores enhed og skabe grundlaget for et fælles fokus og mål. Ligeledes vægter jeg, at man gør det man siger og man siger det man gør. Dette skaber efter min overbevisning troværdighed og gennemsigtighed i ens beslutninger og ikke mindst minimerer det misforståelser og kommunikationsfejl.
     Derfor skal alt personel ved HBU i Varde understøtte min hensigt og derfor er det vigtigt, at du vil yde dit yderste for at enheden får succes. Jeg forventer, at der på alle niveauer udvises en professionel tilgang. Det betyder, at man som førerpersonel (FØPSN) forstår at have en afbalanceret tilgang til det personel man har kommandoen over, og at man på alle niveauer også har denne tilgang over for kollegaer, både sidestillede og foresatte. Jeg vægter, at alle møder velforberedt op om end du er VPL eller FØPSN.

Det jeg kan tilbyde dig, er at der bliver skabt en unik ramme for at du både professionelt og personligt udvikler dig, som også uden tvivl vil gavne dig både indenfor og udenfor Forsvaret.

Vel mødt!
     Med venlig hilsen
     J.B. LINDHOLM
     Kaptajn
     Chef HBU

p.s. Husk løbesko (indendørs og udendørs) og løbetøj på mødedagen"

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4698-3-ISTAR-afdeling-3-ISTARAFD--velkomstbrev.htm.

Tweet