Kåret som bedste soldat


Foto: HBU på Facebook.

fre. 24. maj 2013


Thomas Sørup Mortensen blev i dag kåret som batteriets bedste soldat.

Batterichef, kaptajn Hillmann, om begrundelsen:
     "Han er typen der altid går forrest.
     Han har humør men forstår samtidig at være seriøs når det gælder.
     Mortensen viste blandt andet sine kvaliteter på Kroneturen hvor han i lange perioder bar to rygsække for at få alle i gruppen med hjem.
     Mortensen har et behageligt væsen og både befalingsmænd og hans soldaterkammerater har tillid til Mortensen der ofte er et forbillede for sine kammerater og en stor støtte for sine befalingsmænd i rollen som menig-gruppefører."

I hemmelighed var Mortensens familie inviteret med til overrækkelsen, og kunne følge at Mortensen fortjent blev hædret.
     Menig Thomas Sørup Mortensen, som kommer fra Oksbøl, fik herefter et par timer fri til at fejre udmærkelsen sammen med familien, inden FELT III fortsatte med BSO og en tur til brand og redning i Tinglev.

Motivationen for tildeling af Danske Artilleriregiments Fonds ur
  Menig Thomas Sørup Mortensen ved 1. halvbatteri i Uddannelsesbatteriet har en meget professionel tilgang til tjenesten, og det gælder især i forhold til hans enkeltkæmperniveau og forståelse for indsættelse af egen enhed.
   Hans fysiske og mentale overskud både i hverdagen og på øvelse gør, at han støtter og motiverer kammeraterne til en optimal præstation.
   Han tager desuden initiativ, og er en soldat, der gerne går forrest i opgaveløsningen.
   I forbindelse med øvelsen "Kroneturen" viste han igen stort overskud og ansvarlighed, da han hjalp med at bære kollegers udrustning, så de kunne gennemføre øvelsen.
   Han er endvidere meget socialt ansvarlig, og har aktivt bidraget til det gode sammenhold i batteriet. Således har han deltaget i planlægningen af sportskonkurrencer og flere sociale aktiviteter. Han har kammeraternes uforbeholdne tillid og respekt, hvorfor de valgte ham som talsmand for 3. deling.
   Menig Thomas Sørup Mortensen er således indbegrebet af en professionel soldat og god kammerat, som er vellidt af alle i batteriet. Han fremstår som et klart forbillede for sine kammerater og er derfor bedste værnepligtige soldat på forårsholdet 2013.
   Du ønskes tillykke med udmærkelsen samt held og lykke fremover for dig og din familie.

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4502-3-ISTAR-afdeling-3-ISTARAFD--kaaret-som-bedste-soldat.htm.

Tweet