Her kan alle være med


Chefsergent C.C.S. Andersen starter systemet op ... Foto: Overkonstabel-1 T. Jensen

tirs. 4. juni 2013


Kilde: Hærens Sergentskole.


Fordele ved videokonference
  - reducere rejseomkostningerne,
   - reduktion af ineffektiv rejsetid,
   - mulighed for at et møde kan afholdes med kort varsel,
   - hurtigere beslutningsprocesser,
   - høj grad af personlig tilstedeværelse,
   - værn om miljøet, undgå unødvendig CO2-udslip, og
   - investering i videokonferenceudstyr tjenes ofte ind på få måneder.


Orientering for kursister om indhold og form af uddannelsen blev afklaret på en ny måde.

4. juni 2013 kl. 1400 blev der afholdt oplysningsmøde for det kommende VUT II hold 13-2 for at orientere om indhold og form af uddannelsen og afklare evt. tvivlspørgsmål forud for uddannelsen, som holdet påbegynder 26/8-2013...
     Det er et møde, der aldrig tidligere har været muligt at holde, da eleverne på disse hold kommer fra vidt forskellige kaserner/enheder beliggende rundt omkring i landet, hvorfor det ikke har været fysisk muligt at samle alle!

Ny teknologisk vinding
     Kaptajn J.G. Have bød velkommen til deltagerne i klasseværelse 433, men noget var anderledes ved dette møde... Ikke én eneste kommende elev var mødt fysisk op!!!
     Ingen havde brugt arbejdstid på timelang transport... Hvordan kan det så lade sig gøre?

Nemt og omkostningsfrit
     Svaret er VTC - et videokonferencesystem, som er en ny teknologisk vinding, der gør det muligt på en nem og omkostningsfri måde at "samle folk" til møder, uden de skal bruge ineffektiv rejsetid på at nå frem til mødet. Adskillige personer kan deltage i et sådant møde...
     Videokommunikationen foregår via en LCD skærm med indbygget processor, kamera og mikrofon. Det er særdeles nemt at anvende og vigtigst af alt - DET VIRKER!!!
     Mødet er i første omgang et forsøg hos VUT II, men mødeformen forventes bestemt at være noget, der vil gøres rigtig meget brug af for fremtiden!

Direkte link til denne artikel: www.artilleriet.dk/artikel/4499-HSGS---Haerens-Sergentskole--her-kan-alle-vaere-med.htm.

Tweet